Nezařazené

Privacy Policy

Last updated: 02.08.2021

textilhotel.cz (“us”, “we”, or “our”) operates the textilhotel.cz website (the “Service”).

This page informs you of our policies regarding the collection, use and disclosure of Personal Information when you use our Service.

We will not use or share your information with anyone except as described in this Privacy Policy.

We use your Personal Information for providing and improving the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible at https://textilhotel.cz

Information Collection And Use

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you. Personally identifiable information (“Personal Information”) may include, but is not limited to:

  • Name
  • Email address
  • Telephone number
  • Address

Log Data

We collect information that your browser sends whenever you visit our Service (“Log Data”). This Log Data may include information such as your computer’s Internet Protocol (“IP”) address, browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages and other statistics.

Cookies

Cookies are files with small amount of data, which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a web site and stored on your computer’s hard drive.

We use “cookies” to collect information. You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.

Service Providers

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service, to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.

These third parties have access to your Personal Information only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.

Security

The security of your Personal Information is important to us, but remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Information, we cannot guarantee its absolute security.

Links To Other Sites

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party’s site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

We have no control over, and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.

Children’s Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 (“Children”).

We do not knowingly collect personally identifiable information from children under 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your child has provided us with Personal Information, please contact us. If we discover that a child under 18 has provided us with Personal Information, we will delete such information from our servers immediately.

Compliance With Laws

We will disclose your Personal Information where required to do so by law or subpoena.

Changes To This Privacy Policy

We may update our Privacy Policy from time to time. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page.

You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us.

textilhotel.cz Zásady cookies (EU) 02.08.2021
Doklad o souhlasu
Tento dokument byl vytvořen, aby ukázal úsilí vynaložené na dodržování právních předpisů o
ochraně soukromí. Tento dokument bude obsahovat zásady týkající se souborů cookies a
nastavení souhlasu s cookies k prokázání souhlasu pro čas a region specifikovaný níže. Další
informace o tomto dokumentu naleznete na https://complianz.io/consent.
This Cookie Policy was last updated on 02.08.2021 and applies to citizens and legal permanent
residents of the European Economic Area.
1. Úvod
Naše webové stránky https://textilhotel.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související
technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také
vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání
cookies na našem webu.
2. Co jsou soubory cookies?
Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen
prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být
vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.
3. Co jsou skripty?
Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně
a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.
4. Co je to webový maják?
Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se
používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí
webových majáků.
5. Cookies
5.1 Technické nebo funkční soubory cookies
Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské
preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich
webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně
zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto
textilhotel.cz Zásady cookies (EU) 02.08.2021
cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.
5.2 Analytické soubory cookies
Analytické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Pomocí
těchto analytických souborů cookies získáme informace o používání našich webových
stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání analytických souborů cookies.
5.3 Marketingové/Sledovací cookies
Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště,
které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování
uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.
6. Umístěné cookies
WooCommerce
Functional
Využití
Používáme WooCommerce pro webshop management.
Sdílení dat
Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.
Functional
Název
wc_cart_hash_*
Uchování
session
Funkce
Store items in shopping cart
textilhotel.cz Zásady cookies (EU) 02.08.2021
Název
wc_fragments_*
Uchování
persistent
Funkce
JetPack
Statistics
Využití
Používáme JetPack pro advertising.
Sdílení dat
Další informace naleznete v JetPack-Zásady ochrany osobních údajů.
Statistics
Název
tk_*r
Uchování
1 year
Funkce
Store referrer ID’s
textilhotel.cz Zásady cookies (EU) 02.08.2021
Název
tk_qs
Uchování
30 minutes
Funkce
Ostatní
Účel čekající na zjištění
Využití
Sdílení dat
Sdílení údajů čeká na zjištění
Účel čekající na zjištění
Název
newsletter
Uchování
Funkce
Název
tnpe
textilhotel.cz Zásady cookies (EU) 02.08.2021
Uchování
Funkce
Název
shop_per_page
Uchování
Funkce
7. Souhlas
Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile
kliknete na “Uložit předvolby”, souhlasíte s používáním kategorií souborů cookies a pluginů, které
jste vybrali v rozbalovací nabídce, jak je popsáno v tomto prohlášení o souborech cookies. Používání
cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již
nemusí fungovat správně.
7.1 Správa nastavení souhlasu
8. Vaše práva týkající se osobních údajů
Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:
Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho
budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje,
kdykoli budete chtít.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat
a nechat vaše osobní údaje smazat.
Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje
textilhotel.cz Zásady cookies (EU) 02.08.2021
a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud
neexistují oprávněné důvody ke zpracování.
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje ve spodní
části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom
se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu
osobních údajů).
9. Povolení/zakázání a odstranění cookies
Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete
také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení
internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další
informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.
Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny
cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když
znovu navštívíte naše webové stránky.
10. Kontaktní údaje
V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto
prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:
Anna Karpukhina
J.A. Komenského
Česká republika
Web: https://textilhotel.cz
E-mail: textilhotelcz@gmail.com
Tyto zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 02.08.2021
Nastavení Souhlasu cookie
is_multisite_root =>
block_ajax_content =>
do_not_track =>
consenttype => optin
region => eu
geoip =>
categories => Custom event functional, Custom event statistics, Custom event marketing
checkbox_style => classic
use_categories => hidden
textilhotel.cz Zásady cookies (EU) 02.08.2021
use_categories_optinstats => visible
header =>
accept => Příjmout
revoke => Spravovat souhlas
dismiss => Dismiss
dismiss_timeout => 10
readmore_optin => zásady cookies
readmore_impressum => Impresum
accept_informational => Příjmout
message_optout => Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich
služeb.
message_optin => Cookies používáme k optimalizaci našich webových stránek a našich
služeb.
readmore_optout => Cookie Policy
readmore_optout_dnsmpi => Do Not Sell My Personal Information
disable_cookiebanner =>
soft_cookiewall =>
dismiss_on_scroll =>
dismiss_on_timeout =>
cookie_expiry => 365
set_cookies_on_root =>
cookie_domain =>
cookie_path => /
tcf_active =>
colorpalette_background_color => #f9f9f9
colorpalette_background_border => #f9f9f9
colorpalette_text_color => #191e23
colorpalette_text_hyperlink_color => #191e23
colorpalette_toggles_background => #21759b
colorpalette_toggles_bullet => #ffffff
colorpalette_toggles_inactive => #F56E28
colorpalette_button_accept_background => #000000
colorpalette_button_accept_border => #ffffff
colorpalette_button_accept_text => #ffffff
colorpalette_button_deny_background => #f1f1f1
colorpalette_button_deny_border => #000000
colorpalette_button_deny_text => #000000
colorpalette_button_settings_background => #f1f1f1
colorpalette_button_settings_border => #000000
colorpalette_button_settings_text => #000000
box_shadow =>
animation => none
animation_fade =>
animation_slide =>
view_preferences => Předvolby
textilhotel.cz Zásady cookies (EU) 02.08.2021
save_preferences => Uložit předvolby
accept_all => Přijmout všechny
privacy_link_us => #